Segueix-nos!

Durant el 2020 hem viscut una situació sanitària que ha modificat la vida de moltes persones, incidint tant en la salut, com en la forma de relacionar-nos o de treballar. Nosaltres, com a part de la societat, hem hagut de fer modificacions en el nostre funcionament, intentant sempre seguir complint amb la funció principal dels estatuts.

Trobareu informació detallada en aquest document.

Com a entitat, ens movem en l’ordre d’allò que dicten les indicacions sanitàries des dels diferents governs, així com les directrius que estableix l’Ajuntament de Sant Joan Despí en l’àmbit municipal, que són el marc de les actuacions que puguem planificar.

A més, com a entitat inclusiva que som, ens posicionem a favor que totes les persones –sigui quina sigui la seva edat, raça, procedència o estat de salut física i mental– siguin tractades en igualtat de condicions davant l’emergència sanitària. No entendríem, de cap manera, que hi pogués haver un sistema sanitari o polític que no protegís a tots igual i, per tant, defensem un model de salut que sigui accessible a totes les persones en el moment en què el puguin necessitar.

Aquí us mostrem en imatges les activitats “virtuals” que hem anat realitzant…